EVENT​

Catalonia Ecosystem

Catalonia Ecosystem

Starts at:

Thursday, 20 June 2019 - 08:30
GMT

Ends at:​

Thursday, 20 June 2019 - 12:00
GMT

Catalonia Ecosystem

Com ja sabeu ECHAlliance (European Connected Health Alliance) vol promoure la creació d’un ecosistema de Salut a Catalunya. Amb l’objectiu de conèixer millor el Health Ecosystems que fomenta ECHAlliance https://echalliance.com, així com per considerar la formació de l’esmentat ecosistema català i en el seu cas per decidir posar-lo en marxa, ens plau convocar-vos el dia 20 de juny del 2019 de 9:30h a 13:00h a la Sala de l’Altell de l’edifici Salvany, al carrer Roc Boronat nº 81-95, 08005 de Barcelona.

Us agrairé confirmeu la vostra assistència o la de la persona de la vostra organització en qui vulgueu delegar, enviant un correu a ester.moreno@ticsalutsocial.cat.

Brian O’Connor, Chair ECHAlliance, will be speaking during this event. This event is presented in the Catalan language.  ECHAlliance members wishing to attend should contact heather@echalliance.com Find out more about the Catalonia Ecosystem

Event

Previous Related Events

No data was found

Become a member

Join ECHAlliance to amplify your organisation’s message, grow your networks, connect with innovators and collaborate globally.
 
First name *
Last Name *
Email Address *
Country *
Position *
First name *
Last Name *
Email Address *
Country *
Position *